Vi mnar positiva spår på kropp och knopp - Lenika Konsult AB

     

Lennart Englund

Lennart Englund. Leg.Dipl Massör, utb. Personlig Tränare. mm 

Hej

Jag har arbetat som massör och personlig tränare i många år. Jag är i grunden utbildad på Axelssons där jag läste till Leg. Diplomerad Massör.

Eftersom jag alltid haft mitt stora intresse inom sporten så har jag läst idrottsskador och ortopedisk medicin i 6 steg på Idrotts Medicinskt Center i Malmö. Kompletterande med en kiropraktisk utbildning på Ackermans..

Jag har arbetet med ett antal utövare i olika sporter, både lag och individuella såsom handboll, fotboll, löpning, golf, motorsport, cykel, skidor mm

Har breddat min utbildning med Frekvensanalys och nu senast även lärt mig torrblods analys. Med frekvensen skannar jag enkelt och smärtfritt genom din kropp och med blodanalysen ser jag ännu tydligare hur din kropp mår. Utifrån resultatet ger jag dig behandling och rekomendationer till förbättring.

I min lokal finns även bra träningsverktyg som en riktig testcykel, där vi kan se bla.syreupptagningsförmågan. En stakmaskin och ett vibbrations verktyg men det viktigaste av allt i mitt sätt att se på träning, din egen kroppsvikt som träningsredskap.

 

Välkommen hit 

Lennart: 070-7148216