Vi mnar positiva spår på kropp och knopp - Lenika Konsult AB

     

Blogg

Veckosallad råkost

2016-01-11

Veckosallad

Kallas så för den kan stå i kylskåpet upp till en vecka utan att förstöras, jätte praktiskt!

  • Vitkål
  • morot
  • ättika
  • matolja
  • vatten
  • sötningsmedel (vilket som passar dig bäst)
  • ev grovhackad svartpeppar

 

Jag använder 4 delar vitkål mot 1 del morot. Riv i matberedare ganska grovt.

Koka upp :1 del vatten, 1 del olja, 2 delar ättikssprit, tillsätt sötningen och ev grovhackad svartpeppar. (ska smaka söt/syrligt) Slå lagen över råkosten. klart!. Förvaras i kylskåp.

Ät fritt! 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden